Ostoskorisi on tyhjä.


Yhteystiedot


EräSawo on suomalainen ja suomalaisten omistajien omistuksessa oleva yritys, joka on perustettu jo vuonna 1992. Syntysija on ollut aikanaan Savon sydämessä, Kuopio kupeessa.

Meitä työntekijöitä yhdistää kiinnostus luontoon ja siitä nauttimiseen. Arvostamme myös samalla hyviä varusteita, jotka mahdollistavat parhaat kokemukset ja tilanteet ollessamme maastossa.

Olemme Suomen terävin erävarusteita välittävä nettikauppa. Tarjoamamme tuotteet on valittu kokeneiden erälläkävijöiden kokemusten perusteella. Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri eräalojen asiantuntijoiden kanssa. Se myös näkyy laadukkaissa tuotteissamme.

Asiakaskuntamme onkin ollut laajapohjaista: hirvimiehet, kalastajat, jousiampujat, yksittäiset metsästäjät, metsästysseurat, riistaorganisaatiot, kansainväliset monialayritykset, luontokuvaajat, harrastekerhot ym. Kaikille on yhteistä vaatimus tuotteiden korkeasta laadusta ja sujuvasta palvelusta.

Olemme koonneet Sinulle valikoiman, jota kelpaa esitellä. Edustamme merkkituotteita sekä omaa laajenevaa mallistoamme. Kaikki tuoteryhmät olemme testanneet itse ja kelpuuttaneet myyntiin. Edustamiemme tuotteiden suhteen emme tee kompromisseja!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja mikä tärkeintä, olemme valmiita auttamaan Sinua löytämään tuotteet, jotka sopivat käyttötarkoituksiisi parhaiten.
 

EräSawo.fi verkkokauppa
Y-tunnus 2170110-5

Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tilaus(at)erasawo.fi.