Ostoskorisi on tyhjä.


TOIMITUSEHDOT


Toimitukset 

Pääsääntöisesti toimitus- ja käsittelyaikamme on 1-20 arkipäivää tilauksesta. Tilauksesta saat alustavan tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus. Huom! Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

Verkkokaupan logistiikkaa hoitaa EuroNetti, joten paketissa lähettäjäyrityksenä näkyy EuroNetti.

Toimitustapa

Lähetämme tilaukset Matkahuollon kautta bussiennakkona. Poikkeustapauksessa tilaus saatetaan toimittaa myös postin välityksellä esimerkiksi silloin, mikäli tilaus on niin pieni ja kevyt että mahtuu kirjeeseen.

Tuotteet toimitetaan bussipakettina vastaanottajalle hänen valitsemaansa Matkahuoltoon tai Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälään. Vastaanottaja noutaa tuotteet valitsemastaan noutopaikasta. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä, mikäli hän on antanut gsm-numeronsa tilausta tehdessään.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen noudon yhteydessä bussiennakolla.

Hinnat

Sivuilla näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus (kuluttajansuojalaki 16§). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.


Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tilaus(at)erasawo.fi