Ostoskorisi on tyhjä.


Tarjoustuotteet » Kipukoukku

Kipukoukku


Tuotekoodi: KK1

15.90 €
8.90 € (Sis. Alv. 24%)
 

Osta

Vuosituhansia vanhat kiinalaisen lääketieteen perinteet toimivat erinomaisesti myös tämän päivän suomalaisen kansantaudin, niska- ja hartiakipujen hoidossa.

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen koukku auttaa jännittyneiden niska- ja hartialihasten, alaselän, pakaroiden, pohkeiden ja jopa jalkaterän kiputilojen hoidossa ja venytyksessä. Koukkua on helppo käyttää televisiota katsellessa, lehteä lukiessa tai vaikkapa työpaikalla työn ohessa. Hoito tehoaa jo noin 10 minuutin päivittäisen käytön jälkeen.

Kipukoukku on tuhansia vuosia vanha kiinalainen keksintö, jota valmistetaan edelleen käsityönä erityisestä palmulajikkeesta. Jokainen koukku on yksilöllinen riippuen käytetystä oksasta.


Käyttö:

Kipukoukun pää asetetaan haluttuun kohtaan ja liikutellaan painellen käsiteltävällä alueella. Aluetta käsitellään 10–30 sekuntia kerrallaan, noin 4-5 toistoa. Lisää tehoa käsittelyyn saa lämmittämällä lihaksia ensin esimerkiksi lämpötyynyn avulla.

Kipukoukun tuoma helpotus kipuihin perustuu akupainantaan. Akupainanta eroaa akupunktiosta siten, että neulojen asemesta käytetään pisteiden aktivoinnissa kipukoukun noin sormen paksuista päätä. Menetelmä perustuu tuhansia vuosia vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen, joka auttaa mainiosti myös nykypäivän kipuihin ja kolotuksiin.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös